Szállás Zalacsány, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Zalacsány  

Farm Inn Fogadó

  • Farm Inn Fogadó, Zalacsány

  • Farm Inn Fogadó, Zalacsány (2.kép)

  • Farm Inn Fogadó, Zalacsány (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Zalacsány, Örvényeshegy 20.
+36 70 348 0948
info@farminn.hu
Web: http://farminnfogado.hu/
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

A főzés nálunk sétával kezdődik a kertünkben, vagy a gazdánál, esetleg a piacon tett látogatással, mivel előnyben részesítjük a frissen szedett zöldséget, gyümölcsöt. Az épp aktuális alapanyag alapján találjuk ki, mi kerüljön vendégeink tányérjára. Táblánkon rendszeresen szerepel a mangalica, bivaly, bárány, szürkemarha és egyéb húsok.
Ételeinket a klasszikus főzésre alapozva, régi recepteket is elővéve, több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező séfünk tudásával és korszerű kreativitásával ötvözve készítjük.

A természetes ízek híve vagyunk. Konyhánkból kiűztük a mesterséges ízfokozókat, adalékanyagokat. A kertünkben vágott zöldfűszerekkel ízesítünk szívesebben. Kenyerünket magunk sütjük, a rétest mi nyújtjuk, helyben készült szörpökkel, termelői gyümölcslevekkel, sajtokkal, finom borokkal és különleges környékbeli pálinkákkal várjuk vendégeinket. Valljuk, hogy a minőségi gasztronómia feltétele a jó alapanyag és a szívből jövő vendéglátás. A csodálatos kilátás és az erdő mellett megélhető nyugalom is hozzásegít ahhoz, hogy test és lélek is jól lakjon.

Az étterem beltéri befogadóképessége 30 fő. Nagy társaságot fedett kerthelyiségünkben tudunk kiszolgálni.
Vállaljuk kisebb – nagyobb családi ünnepségek, születésnapok, esküvők, céges és egyéb rendezvények lebonyolítását, előzetes egyeztetést követően a feltüntetett nyitvatartási időn kívül is.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@farminn.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben