Szállás Zalacsány, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Zalacsány  

Vadászcsárda

  • Vadászcsárda, Zalacsány

  • Vadászcsárda, Zalacsány (2.kép)

  • Vadászcsárda, Zalacsány (3.kép)

Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ÖN a Vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt! Ezért a nálunk fellelhető összes étel alapanyagát, gondosan válogatjuk, hisz minőségi alapanyagból lehet minőségi ételt előállítani. „ Egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése.” /Brillat-Savarin francia mesterszakács/

Az étterem 120 fő egyidejű befogadására alkalmas, a hozzá tartozó hátsó kerthelyiséggel, melynek fő hangulatát a sarkában található kis csobogó tavacska adja. Számos baráti, családi, céges rendezvénynek adunk otthont, középpontba helyezve az Alá Carte étkezést. Szezonálisan, számos ételkülönlegességet kínálunk fa tüzelésű kemencénkből!

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@vadaszcsarda.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben